priklyuchenski-dnevnik-adventure-catcher-summer-edition-tefter-priklyucheniq-puteshestvie-spomen-originalna-ideq-za-podaruk-rojdedn-den-muj-jena-magazinche-8

Приключенски дневник – Summer Edition

Продуктов код: 7890

35лв.

Описание на продукта:

Adventure catcher e едновременно планер-органайзър и дневник на вашите пътувания. Summer Edition от семейството на Adventure Catcher е подходящ за всеки, обичащ лятото – горещ пясък под краката, морски бриз в косите и сърф сред вълните. Разлиствайки го, вие ще се пренесете отново на някое чудно място и ще пътувате из спомените си.
Дневникът е разделен на две части – дестинации, които мечтаете да посетите и такива, които вече сте посетили. За предстоящите може да планирате всички подробности около пътуването, както и да набележите по-впечатляващите забележителности. За вече преживяните приключения ще записвате най-интересните и вълнуващи моменти, пропътуваните километри, интересните срещи. Ще залепите снимка, незабравим спомен, нещо отличително от мястото, където сте били.
Целта на дневника е да се вдъхновявате от изминалите вълнуващи мигове и да мечтаете за предстоящи приключения. Можете да добавяте още страници, за да създадете албум или да разкажете по-дълга история за някоя дестинация.
Оригинален подарък, който ще усмихне всеки, обичащ приключенията, пътешествията и пътуването из собствените му спомени.

Материал: крафт хартия, твърди матови корици, метални халки
Размер: формат А5 (17 х 22 см)
Страници: 52
Произведено от Adventure catcher

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Приключенски дневник – Summer Edition”