Kartichka-poster-folklor-tradicia-obichay-balgarski-suvenir-moderen-dizayn-The-Locals-magazinche-com

Промо! Сет от 10 картички – сувенир от България

Продуктов код: 7391

30лв. 25лв.

Описание на продукта:

The Locals или „Местните“ са малък екип от дизайнери, артисти и експерти по комуникация, поели инициативата да дарят нов прочит и съвременен дизайн на автентични елементи от българския фолклор и културно наследство. Произведенията, под формата на картички и постери, разказват за уникални митове, ритуали, символи и паметници по българските земи. Обект на тяхното творческо изследване са мистичните обичаи на нестинарството и кукерството, митът за Орфей, животворната вода, омайната роза, традиционната мартеница и не на последно място – магията на българските гласове.

Този сет включва 10 бр. картички или пълната колекция произведения със следните наименования – “Тракийско наследство”, “Розова долина”, “Нестинарка”, “Мартеница”,  “Ламя”,  “Кукери”, “Жива вода”, “Градът под тепетата”,  “Български  народни песни”,  “Бузлуджа”.

Размер:  16 х 11.5 см

Материал: принт върху хартия

Произведено от: The Locals

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Сет от 10 картички – сувенир от България”