karti-za-otsvetqvane-za-deca-strashno-dobri-chudovishta-sys-zabavni-originalni-avtorski-ilyustratsii-magazinche

Промо! Страшно добри чудовища част I

Продуктов код: 8251

19,90лв. 14,90лв.

Описание на продукта:

“Страшно добри чудовища” са карти за оцветяване с изцяло авторски илюстрации на Яна Казакова и Кремена Чолакова, напълно съобразени с детското възприятие за света. По своята идея картите представляват пълната противоположност на възпитателни методи, свързани със съществуването на караконджоли под леглото, внушаващи страх и несигурност и водещи до своеобразни фобии у подрастващите. Посредством методите на изкуството детето докосва и преобразява емоции, породени от негативното преживяване на неизвестното, изгражда самоувереност, усещане за доверие към обкръжаващия свят и потребност от неговото опознаване. 

Всеки художник участва с 12 илюстрации, които са комбинирани в брандирана кутия (Част I), състояща се от 24 карти.  Твърдият материал на изработката позволява картинката да се запази за спомен или подарък.

Подходящи за деца над 4 години.

Размер: карти 15 х 15 см, кутия 15 х 15х 1,3 см
Материал: твърда хартия

Издателство: “Йо Йо Книги за Деца”

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Страшно добри чудовища част I”