dizainerski-handmade-tefter-borovini-belejnik-originalna-ideya-za-podaryk-za-jena-momiche-rojden-den-kraft-magazinche

Тефтер Borovini Вида

Продуктов код: 7783

34лв.

Описание на продукта:

Вида е свежа, дива и витална. Изградена е от рециклирана хартия, а в състава на корицата ѝ има изсушена трева. Вписва се идеално във всеки куфар и във всяка раница. Тефтерът Borovini Вида е за пътешествениците и за тези от вас, които обичат дивото и се интересуват от опазването на околната среда.

За Borovini
Измислени в Берлин за ценителите в България. Тефтерите Borovini са ръчно направени, за да носят естетическа наслада и да бъдат преизползвани многократно.

Премести страница
Специалният Borovini начин на сглобяване позволява преместването на всяка страница без това да наруши целостта на тефтера.

Устойчив
Тефтерът Borovini е създаден, за да бъде използван многократно – след като бъде изписан, можете да се зареди отново с нови страници.

С рециклирани материали
По-голямата част от материалите, които са използвани, са рециклирани или са подходящи за многократна употреба. Стремим се все повече да развиваме продуктите си в тази посока.

Красив и със собствен характер
Обърнато е внимание на всеки детайл в тефтера, а на гърба на предните корици са отпечатани авторски фотографии на една от съавторките.

Съдържание: 
60 листа на точки
18 допълнителни страници за настроение
Размер: 21х15 см
Материал:  рециклиран картон от изсушена трева, рециклирана хартия

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Тефтер Borovini Вида”