dizainerski-tefter-dice-box-lyubov-syrce-handmade-rychna-izrabotka-ideya-za-originalen-podaryk-za-jena-sveti-valentin-magazinche

Тефтер Selflove от DICE

Продуктов код: 8579

15лв.

Описание на продукта:

Новият тефтер на DICE е с красив оригинален дизайн, който провокира желанието ви да пишете на ръка, успокоявайки духа и подреждайки мислите си. Тефтерът ви предизвиква да запишете позитивните си мисли, смелите си планове, великите си идеи, смешните си случки, щастливите си спомени или просто…рецептата за милинки на сеседката от 4-тия етаж. Може да го превърнете в свой скицник, планер или в най-добър приятел, с когото да разговаряте навсякъде и по всяко време. Форматът е удобен и компактен, което позволява да го носите навсякъде със себе си. Подходящ подарък за всякакви поводи, особено за празника на любовта.

Важно: да не се използва за записване на настоящо тегло, калориен баланс за деня, сметки за ток, задължения към НАП и други неприятни теми.

Материал: твърди корици мукава, облечени с хромова хартия, хартия
Размер: 21 x 15 см, формат А5; 96 страници
Произведено от DICE

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Тефтер Selflove от DICE”