vezba-petli-handmade-ruchna-izrabotka-bod-broderiya-narodno-shevica-durvo-petel-podaruk-dekoraciya-za-doma-kushta-originalno-bulgarsko-bulgarian-tradiciya-magazinche-tochka-kom1

Везба Петли от БОД

Продуктов код: 6887

72лв.

Описание на продукта:

 Тази везба е своеобразен израз на новото начало. Олицетворение на това са петлите, които посрещат слънцето, новият ден, светлината. Петелът също така е символ на мъжкото оплодително и женското възпроизвеждащо начало на живота. Той е и пазител на дома. В центъра, обгърнато и закриляно от петлите се издига все още крехко „дървото на живота“. Боровете в двата края внасят допълнителна устойчивост в композицията като се явяват портал между земния и духовния свят.

Тази ръчно изработена бродерия е дар за всеки дом. Дар докосващ ума и душата. Вдъхновена от древните символи в българската бродерия с лекота се превръща в акцент с оригинална и съвременна визия.

Размери: 25.4 х 25.4 см

Автор: Боряна Хаджиминчева, БОД

Артикулите, които можете да закупите през нашия онлайн магазин, не винаги са налични и в двата ни магазина. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез имейл, за да Ви информираме за конкретните наличности и разновидности.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Везба Петли от БОД”